FTXF35C Sensira
 
Нов модел
* Автоматично регулиране на скоростта на въздуха
* Тиха работа от 21dB(A)
* Възможност за връзка с on-line контролер (опция)
* Антикорозионно покритие на ламелите на топлообменника на външното тялo

Цени 35F+35C
Цена на вътрешно тяло + външно тяло

За цена тук

 

Интелигентно око

Интелигентното око е невероятна енергоспестяваща функция, тъй като то отчита кога присъстващите напускат стаята, но оставят включен климатика. Ако никой не се върне в стаята в рамките на 20 минути, уредът автоматично преминава в енергоспестяващ режим, намалява капацитета на охлаждане или отопление, но въпреки това поддържа комфортни условия в стаята.

Икономичен режим

Икономичният режим ви позволява да настроите колко енергия да използва вашия климатик, ако имате проблем с голямо натоварване на електрическата мрежа, когато други електроуреди (прахосмукачка, микровълнова фурна, и др.) са включени по едно и също време или ако желаете да намалите консумацията на енергия. Но не забравяйте – вие контролирате, така че, когато имате нужда от засилено охлаждане или отопление, можете да изключите икономичния режим.

Комфортен въздушен поток

Към едно външно тяло могат да се свържат до 5 вътрешни тела, дори те да са с различен капацитет. Всички вътрешни тела могат да се управляват поотделно, когато са на един и същ режим на отопление или на охлаждане.

3-D въздушен поток

Триизмерният въздушен поток може да се регулира, не само нагоре и надолу, но също и на ляво и дясно – според вашите изисквания или автоматично. Това позволява перфектно разпределение на въздуха, както и да контролирате точно къде се насочва въздушния поток.

Режим пълна мощност

Режимът на пълна мощност позволява само с натискане на един бутон да се достигне максимален капацитет. Така една стая може да се затопли или охлади за възможно най-кратко време и след 20 минути климатикът автоматично превключва обратно към нормален режим на работа. Така, дори ако го забравите, няма нужда да се притеснявате за по-високите сметки.

Безшумна работа на вътрешно тяло

Климатиците с такъв режим са в състояние да достигнат изключително ниски нива на шум – като шепот на листа, които се движат от вятъра (19db (A)). Това е перфектната функция за климатици, монтирани в спалните, защото позволява да спите спокойно, дори когато устройството е включено.

Безшумна работа на външното тяло

Трябва да внимаваме да не се наруши спокойствието на квартала през нощта – например в гъсто населени места или в жилищни блокове. Ние всички искаме тиха среда за сън. Режимът безшумна работа на външното тяло ограничава нивото на шума на външното тяло, така че можете да оставите климатикът да работи, без да безпокоите никого.

Tаймер

Климатиците без седмичен таймер имат 24-часов таймер, който ви дава свобода да програмирате едно време за включване и едно за изключване на климатика всеки ден.

Възможност зa управление

В допълнение повечето тела имат възможности за свързване към сложни системи за автоматизация на дома или за сградно управление с комуникационни протоколи Modbus или KNX или за Daikin централен контрол. (Връзка чрез BACnet, LON, или Daikin DIII-Net)

Филтър за пречистване на въздуха

Филтрите на Daikin от титаниев апатит и сребърните филтри пречистват въздуха чрез дискретна, но забележително ефективна химическа реакция. След като премахне бактерии, вируси, амоняк, азотни окиси и други вредни субстанции устройството превръща абсорбираните вещества в безвредни - вода и въглероден диоксид. В стаята остава само свеж и чист въздух.

Работа на няколко модела

Към едно външно тяло могат да се свържат до 5 вътрешни тела, дори те да са с различен капацитет. Всички вътрешни тела могат да се управляват поотделно, когато са на един и същ режим на отопление или на охлаждане.

Възможност за онлайн управление

Онлайн контролерът ви позволява да управлявате вашия климатик от всякъде, по всяко време, от компютър, смартфон или таблет. Тази функция изисква закупуването на допълнителен аксесоар, както и локална мрежа, към която да свържете устройството.

 

FTX+RX Вътрешно 35F
Външно 35C
Мощност Охлаждане Kw 1,3/3,3/3,8
Отопление 1,3/3,5/4,8
Консумация Охлаждане Kw  
Отопление 0.65
SEER Охлаждане W/ W 6.21
SCOP Отопление 4.06
Енергиен клас Охлаждане A++
Отопление A+
Звуково налягане Вътрешно(охлаждане) Db(A)  
Вътрешно(отопление) 20
Размер вътрешно тяло височина х широчина х дълбочина mm 286x770x225
Размер външно тяло височина х широчина х дълбочина 550х658х275
Тегло Вътрешно тяло mm  
Външно тяло  
Работен диапазон Охлаждане oC -10~46
Отопление -15~18
Фреон тип R-32